domingo, 11 de enero de 2009

JORNADA DE GOLS

Una gran tarda-nit de molts gols, els que s'han vist durant la disputa de la jornada 17, destacant dos resultats com el 10-2 que va encaixar el Shum Maçanet a la pista del Liceo amb un sensacional Pablo Álvarez autor de 5 gols i per un altre banda l'èpic empat que va aconseguir el CP Sitges a casa 5-5 enfront el Noia Freixenet quan a falta de 15 minuts per finalitzar " el matx" els homes de Ferran López dominaven el marcador per un clar 0-4, però els sitgetans van tirar de l'orgull i l'èpica i sobretot d'un gran Marçal Montserrat autor d'un hat-trick per igualar el partit.A més a més es van disputar altres partits com el Alnimar Reus 4-0 Cemex Tenerife on el Reus va donar mostres de que continua amb una trajectòria ascendent ja que amb aquests 3 punts els homes de Carlos Figueroa consoliden la quarta posició i s'apropen així als 3 primers classificats Barça, Vic i Liceo, precisament Barça i Vic van patir de valent per resoldre els seus partits, els blaugrana van derrotar per un ajustat 2-1 al CH Lloret continuant donant mostres que hi alguna cosa que no funciona com abans en l'equip de Quim Paüls i el segon classificat el Roncato Pati Vic derrotava al Viva Habitat Blanes després d'anar perdent per 2-0 i remuntar en els darrers deu minuts de partit amb gols de Jordi Carbó, Romà Bancells i Borja López.Pel que a la resta de partits el Grup Castillo Lleida va aconseguir una nova Victòria davant l'Alcoy per un clar 4-1 i així els de la Terra Ferma es reafirmen com a equip revelació de la competició, Voltregà i Mataró empataven a 2 i el CP Vilanova l'Ull Blau aconseguia sortir de posicions de descens després de derrotar a un irregular Proinosa Igualada amb una gran actuació del jove Oriol Palau autor d'un dels dos gols i que degut a la baixa de Jordi Del Amor ha d'ocupar la seva plaça.Una gran tarda-nit de molts gols, els que s'han vist durant la disputa de la jornada 17, destacant dos resultats com el 10-2 que va encaixar el Shum Maçanet a la pista del Liceo amb un sensacional Pablo Álvarez autor de 5 gols i per un altre banda l'èpic empat que va aconseguir el CP Sitges a casa 5-5 enfront el Noia Freixenet quan a falta de 15 minuts per finalitzar " el matx" els homes de Ferran López dominaven el marcador per un clar 0-4, però els sitgetans van tirar de l'orgull i l'èpica i sobretot d'un gran Marçal Montserrat autor d'un hat-trick per igualar el partit.

A més a més es van disputar altres partits com el Alnimar Reus 4-0 Cemex Tenerife on el Reus va donar mostres de que continua amb una trajectòria ascendent ja que amb aquests 3 punts els homes de Carlos Figueroa consoliden la quarta posició i s'apropen així als 3 primers classificats Barça, Vic i Liceo, precisament Barça i Vic van patir de valent per resoldre els seus partits, els blaugrana van derrotar per un ajustat 2-1 al CH Lloret continuant donant mostres que hi alguna cosa que no funciona com abans en l'equip de Quim Paüls i el segon clasificat el Roncato Pati Vic derrotava al Viva Habitat Blanes després d'anar perdent per 2-0 i remuntar en els darrers deu minuts de partit amb gols de Jordi Carbó, Romà Bancells i Borja López.
Pel que a la resta de partits el Grup Castillo Lleida va aconseguir una nova victòria davant l'Alcoy per un clar 4-1 i així els de la Terra Ferma es reafirmen com a equip revelació de la competició, Voltregà i Mataró empataven a 2 i el CP Vilanova l'Ull Blau aconseguia sortir de posicions de descens després de derrotar a un irregular Proinosa Igualada amb una gran actuació del jove Oriol Palau autor d'un dels dos gols i que degut a la baixa de Jordi Del Amor ha d'ocupar la seva plaça.